Sudut Khidmat Pengisian Jawatan Kosong

Sila Klik di link berikut untuk kemaskini Jawatan Kosong yang perlu diisi di Majlis Perbandaran Pulau Pinang (MPPP)

http://www.mppp.gov.my/web/guest/jawatan_kosong

Portal ADUAN RASMI Kerajaan Negeri Pulau Pinang (ePintas)

Sila layari di link berikut untuk Sebarang Aduan mengenai perkhidmatan di negeri Pulau Pinang . Klik di [SINI]


Media Terkini Pakatan Rakyat [klik pada logo untuk terus ke laman web]


Saya mengenali Anwar Ibrahim sejak 25 tahun yang lalu. Ketika itu Anwar adalah presiden Abim.

Apabila Anwar menyertai kerajaan, hubungan kami masih akrab. Setelah Anwar difitnah dan dipenjarakan, saya sering mendoakan agar beliau tabah dan tidak mengalah. Sekarang beliau adalah harapan kepada rakyat yang mencintai keadilan dan kemanan sejagat.

Saya minta tuan-tuan dan puan-puan agar bersama-sama Anwar Ibrahim untuk mengangkat martabat kemanusian yang meletakkan keadilan dan prinsip Islam sebagai asas perjuangan.”

- Prof. Dr. Yusuf Al-Qaradawi , 19 Disember 2009


Kami Arus Perjuangan ~ lagu rasmi KeADILan

Memori Reformasi ~ blogger SharpShooter..

selamatkan malaysia...

Tahniah MaT MonGGoL... 1ApCo

Tahniah MaT MonGGoL... 1ApCo

keADILan Untuk Semua...

keADILan Untuk Semua...

Jun 21, 2009

Kenduri Tahlil & Makan Durian Di Rumah Pak Salim, Sungai Nibong Kecil ~ malaysiakini

jemputan yang mula hadir sejak jam 12 tengahari

sdr. ziezullhakim...(baju hitam sdg berdiri) orang 'kuat' makan AMK Bayan Baru...tak sabaq-sabaq nak rekah durian...

orang kampung sedang menikmati juadah yang disediakan...

ketibaan Y.B Dato' Zahrain Mohamed Hashim, Ketua Bahagian KeADILan Bayan Baru merangkap Ahli Parlimen Bayan Baru serta Y.B Dr.Mansor Othman, Timbalan Ketua Menteri 1 Pulau Pinang.

sedang menikmati hidangan buah-buahan tempatan...

isk! manisnya isi rambutan ni...

Y.B TKM 1 sedang bersalaman dengan tuan rumah, Pak Salim yang juga AJK KeADILan Bayan Baru.

turut bersalaman dengan Pak Salim, Sdr. Francis, Ahli Majlis MPPP dan Y.B Dato' Zahrain.


Turut serta menikmati hidangan buah-buahan tempatan, dari kiri - Y.B Haji Abdul Halim, Speaker Dewan Undangan Negeri Pulau Pinang (DUN).

Sdr. Idriss Hassan (berkemeja hitam) sedang melayan tetamu yang hadir...

Tuan SetiaUsaha Kerja Pejabat Parlimen Bayan Baru, Sdr. Zainuddin Hanif sedang bekerja..aikk?? Hari Ahad pun kerja jugak ka..? Aik..?? periuk KBBB..??? dan perasan tak slogan baru keADILan Bayan Baru di dinding belakang tu..???

Operasi mengopek buah durian...jaga-jaga, jangan sampai ada yang cedera...

ramainya para hadirin...

sesi 'maut' makan Pulut Durian taruh sama santan daaa...sluuurrpppp...jaga Dato', jaga Y.B...kena makan buah manggis sama bagi 'sejuk' balik...

Bloggers Pak Supir @ Bond's sedang ushar rapat..pasaipa ntah?? Nak kata tak cukup makan, sat nak tanya...

turut hadir, Y.B Senator Tuan Mustafa Kamal @ Pak Mus. Di kiri - sebelah Sdr. Francis.

Aduuhhh...Y.B TKM 1 dah pening ka makan durian banyak..??? Nuu depa tuang ayaq kopi o panass...

Skuad Pemusnah di port makan rumah Pak Salim... uisshhh..tengok Pak Supir tu, belasah makan lagii...kali ke berapa ntah tuu... Jangan mare aaa... turut hadir, bloggers terkenal, ZulMamakPng @ " kaasi peecahhh laaa... " & orang lama keADILan Bayan Baru, Sdr. Swee Tuck Wah.

Kepada Tuan Rumah, jutaan Terima Kasih diucapkan atas segala hidangan... Kepada hadirin yang selamat menikmati segala hidangan tak kira buah, pulut durian mahupun nasik tengahari, diharap menjaga diet andaa... Jangan ada yang 'demam' satgi lepas banyak makan buah durian di musim panas begini...

Sekian.



Related Posts with Thumbnails